تحولات منطقه

آیین کرسی تلاوت رضوی با اجرای برنامه‌های متنوع قرآنی و فرهنگی، اهدای ۱۰۰۸ جلد قرآن کریم و تکریم خانواده شهدای قرآنی و ناو دنا، شامگاه پنجشنبه در مسجد امیرالمؤمنین علی (ع) محله شمیلی‌های بندرعباس برگزار شد.

برپایی کرسی تلاوت و تکریم خانواده شهدای ناو دنا در هرمزگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کرسی تلاوت رضوی شامگاه پنجشنبه ۲۱ خردادماه با حضور جمعی از قاریان، فعالان قرآنی، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مسجد امیرالمؤمنین علی (ع) محله شمیلی‌های بندرعباس برگزار و طی آن، ۱۰۰۸ جلد قرآن کریم نیز به عنوان هدیه امام مهربانی‌ها در اختیار مساجد آسیب‌دیده از اغتشاشات دی ماه قرار گرفت.

تلاوت‌های مجلسی توسط قاریان ممتاز استان هرمزگان از بخش‌های اصلی این برنامه بود که فضایی معنوی و قرآنی را در مسجد حاکم کرد.

همچنین آیاتی از سوره‌های مرتبط با فتح و نصرت الهی مورد تفسیر و تدبر قرار گرفت و حاضران از مباحث معرفتی و قرآنی بهره‌مند شدند.

اجرای چاووشی‌خوانی و نوحه‌های نشسته از دیگر بخش‌های این مراسم بود که با استقبال شرکت‌کنندگان همراه و جلوه‌ای از ارادت مردم به فرهنگ اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشت.

در ادامه این مراسم از فعالان و خادمان قرآنی رضوی تجلیل به عمل آمد و خانواده شهدای قرآنی و شهدای ناو دنا نیز مورد تکریم قرار گرفتند.

برگزارکنندگان این محفل، ترویج فرهنگ قرآن و عترت (ع)، گسترش معارف رضوی و پاسداشت مقام خادمان و فعالان عرصه قرآن را از مهم‌ترین اهداف برگزاری کرسی تلاوت رضوی عنوان کردند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha